Инфо о вакцинацији - кликни на слику Линк ка порталу за пријаву - кликни на слику
 poziv za vakcinaciju eUprava vakcine 

Пакетићи

„Преко брда, преко брега, и дебелог снега,

Јуре неке санке, сребрне и танке,

Деда Мразе, Деда Мразе, не скрећи са стазе,

Не оклевај не дремај, већ поклоне спремај...“

И ове године, Општина Тител је припремила пакетиће за децу наше Предшколске установе. Уз изостанак традиционалне новогодишње представе, због поштовања важећих епидемиолошких мера, али са много емоција, осмеха и радости васпитачи су ове пакетиће уручили деци.

Дугујемо захвалност нашем оснивачу,на сваком дечијем осмеху, на овом гесту и што је још једном показао подршку раду наше установе, нашег колектива.

На вашу радост децо.

У сусрет празницима

У сусрет празницима

Иако се 2020.-та година много разликује од претходних година, у нашој установи она се испраћа у старом, истом духу. Васпитачи су се, заједно са децом, потрудили да сваки објекат заблиста, на радост деце и свих чланова колектива. Сваки васпитач је спрам интересовања и сензибилитета групе организовао и пригодне мале свечаности.

 

Међународни дан детета

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДЕТЕТА

Малишани припремно-предшколске групе, васпитачице Данијеле Ковач, из Вилова, пригодном песмом подсећају Вас на Међународни дан детета и желе вам срећан овај дан!

Опширније...

Дечија недеља у нашем вртићу

Овако је протекла

Дечја недеља од 05. до 12. Октобра

''Подељена срећа два пута је већа''

У Тителу

Обзиром да је овогодишњи слоган дечје недеље ''Подељена срећа два пута је већа'', ми смо се одлучили да покренемо мини пројекат на нивоу објекта кроз који ћемо организовати заједничке активности како бисмо боље упознали наш Тител, градили партнерске односе са родитељима, уређивали дворишне просторе како би они били подстицајни за дечју игру и како би постали место сусрета деце различитих узраста из различитих васпитних група.

Све групе су организовале шетње са циљем упознавања нашег места, уочавања његових симбола, разговарали о томе пчему је Тител познат и шта га све чини тако лепим местом... Деца су са родитељима код куће на занимљив начин представила своје место и од тих радова смо направили заједнички пано свих група у холу. Затим смо организовали сликање по групама где су деца на нивоу група осликавала радове на тему ''Мој Тител'' и радови ће бити изложени у галерији. Посетом ''Тителском брегу'' деца су научила које су карактеристике Тителског брега, како га чувамо, шта су то лесне луткице...које су касније на радионици у дворишту осликавали.

Овом приликом су деца кроз активности остварила сарадњу са Библиотеком, Галеријом ''Стојан Трумић'' и ''Тителским брегом'' и на тај начин упознали важне институције у нашем месту.

Сви заједно, васпитачи, деца и родитељи су учествовали у прикупљању материјала који су нам потребни како бисмо уредили наше двориште. Све групе су заједно осмислиле како би могло изгледати двориште, припремили фотографије као идеју за родитеље и на поподневним радионицама са малим групама родитеља ћемо у току следеће недеље реализовати идеје.

Бројач посета

163228

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Будите одговорни

20200323 134207

Мој Тител

moj titel logo